روغن زیتون oab نیز دارای خواص و کاربردهایی است که با غذاهای آشپزی بسیار متفاوت است. همانطور که قبلاً ذکر کردیم، دارای یک بخش صابونی پذیر و یک بخش غیر صابونی پذیر از ساختار مایع و رنگ زرد است.
برخی از مطالعات به لطف ویژگی های نرم کننده و بازسازی کننده سبوم، تأثیر مثبتی بر سبوم پوست نشان داده اند. علاوه بر این، به نظر میرسد که بخش غیر صابونیسازی به لطف تحریک فرآیندهای ترمیمی در درم و اپیدرم، تأثیر مثبت مهمی بر تروفیسم پوست دارد.
از دیگر خواص روغن زیتون فوق بکر، ملین ملایم و خواص تسکین دهنده درد ناشی از حضور اولئوکانتال را ذکر می کنیم. روغن یک ماده لیپیدی است و مانند همه چربی های غذا عمدتاً از تری گلیسیریدها تشکیل شده است.
به نوبه خود از استری شدن سه گروه هیدروکسیل گلیسرول با همان تعداد اسیدهای چرب تشکیل می شوند. یک تری گلیسیرید ساده تری گلیسیرید است که در آن هر سه اسید،کالری روغن زیتون فوق بکر خواص تغذیه ای، کالری، کربوهیدرات ها، چربی ها، پروتئین ها، فیبرها، مصرف کالری و توصیه های غذایی مرتبط با غذا روغن زیتون فوق بکر بخوانید.
روغن زیتون یک غذای معمولی در منطقه مدیترانه است، محصولی بسیار باستانی و با ارزش است که به دلیل ارزش اقتصادی بالا، انواع مختلفی از پیچیدگی ها را در بر می گیرد. ایتالیا به همراه اسپانیا یکی از بزرگترین تولیدکنندگان روغن زیتون در جهان است.
لیپیدها چیست؟ آیا بین چربی ها و لیپیدها تفاوتی وجود دارد؟ و اسیدهای چرب چیست؟ چگونه طبقه بندی می شوند. بیایید با کلمات ساده روشن کنیم. چربی ها چیست؟ چرا آنها در رژیم غذایی ضروری هستند؟ آیا آنها شما را چاق می کنند؟ چگونه انتخاب می شوند؟
حواس ما را به خرید یک روغن به جای روغن دیگری بر اساس طعم آن سوق می دهد. اکثر ما در حال حاضر به چشیدن روغنی عادت کرده ایم که خاصیت چشایی قوی ندارد. اجازه دهید از میوه های تلخ یا تند نترسید. در واقع بهترین کیفیت روغن زیتون فرابکر دقیقاً دارای این خصوصیات است که توسط فنل ها مشخص می شود.