عطر و طعم ارده فله آن را به یک ماده عالی برای افزودن بافت، طعم و مزه در بسیاری از محصولات نانوایی، یعنی نان، کنجد، کلوچه، نان، دونات، کراکر، مخلوط غلات، کیک و نان تبدیل می کند.
همچنین به طور گسترده ای برای تهیه خمیری از دانه های کنجد آسیاب شده به نام تاهین یا ارده کنجد استفاده می شود که با کراکر، شیرینی، رول، نان، کیک و نان استفاده می شود.
این دانه ها همچنین در قنادی ها و آب نبات ها به شکل های زیرزمینی و فرآوری شده و مخلوط با عسل یا شربت شیرین در خاورمیانه، آسیای شرقی و جنوب آسیا مورد استفاده قرار می گیرند.
به همین ترتیب، ارده کنجد و نشاسته مواد اصلی برای تهیه توفو کنجد ویژه ای هستند که در ژاپن به نام گوما دوفو شناخته می شود. پروتئین های کنجد به ویژه به صورت هیدرولیز شده، خواص خودآرایی را در سطح مشترک آب دوست و آبگریز بهبود می بخشد.
تثبیت امولسیون کمک می کند. بنابراین، صنایع مختلف از این پروتئین های هیدرولیز شده در فرمولاسیون و تهیه محصولات غذایی مختلف استفاده می کنند.
تولید تنقلات و سایر محصولات به متخصصین فناور نیاز دارد تا به ترتیب آسیب های ناشی از گرما را در حین فرآیند اکستروژن و خشک کردن محصول اصلی و فرآورده های جانبی شناسایی و رفع کنند.
مشتریان این روزها نسبت به رفاه و تناسب اندام خود بسیار آگاه هستند. بنابراین، آنها خواهان تنقلاتی هستند که بتواند خواسته های آنها را برای خوردن برآورده کند و مواد مغذی، سلامتی مناسب و حتی فواید سلامتی بیشتری نسبت به غذاهای جدید فراهم کند.
معمولا تنقلات با رژیم غذایی کودکان مرتبط هستند. در دوره قبل، تنقلات به طور برجسته توسط کشورهای مختلف مورد بررسی قرار می گرفت و توسط جوامع دولتی و غیردولتی برای بالا بردن نیازهای تغذیه ای کودکان مدرسه ای استفاده می شد.
به همین ترتیب، تولید تنقلات مبتنی بر آهن برای بهبود وضعیت آهن در زنان تشویق شد. علاوه بر این، یک مفهوم جدید در حال تکامل «میانوعده از نظر غذا برای سالمندان» است.
محققان نشان دادهاند که اگر کالری مورد نیاز 25 تا 70 سال افراد محاسبه شود، کاهش 600 تا 800 کیلوکالری در روز برای زنان و 1000 تا 1200 کیلوکالری در روز برای مردان وجود دارد.