هدف این مطالعه مقایسه خواص فیزیکی سس تک نفره عمده است که نشان می دهد ترکیب تقریبی، اسید چرب، اسید آمینه، و محتوای مواد معدنی شش سس محبوب سالاد شیرین ترجیح داده شده توسط مصرف کنندگان چینی است. برای محاسبه شاخص خطر، ارزیابی تغذیه ای جامع از سه منظر پروتئین، چربی و مواد معدنی انجام شد.
این مطالعه به طور سیستماتیک ترکیب و ارزیابی تغذیه ای در بازار را ارائه می دهد، داده ها و یک مبنای نظری برای مصرف مصرف کننده و توسعه چاشنی های کاربردی ارائه می دهد.این نوعی گمانه زنی آشفته سلبریتی است که همه در طول قرنطینه 1.0 با آن درگیر شدند .
پس از خروج از خانه برای اولین بار پس از چند ماه به طور مبهمی در مورد آن احساس شرمندگی کردند. و با این حال – اعتراف می کنم – من به دستور العمل این سس سالاد خونگی اهمیت می دهم. منظورم این است که یک پانسمان چقدر می تواند خوب باشد.
حتی تردترین و تازه ترین سالاد نیز طعم ذاتی بسیار کمی دارد. اینجاست که سس های سالاد وارد می شوند. راهنمای ما برای بهترین سس ها و دستور العمل های سالاد، خانواده را وادار می کند که آنها را بیشتر بخورند!
آنها عالی هستند زیرا می توانید هنگام ساختن آنها به همان اندازه که دوست دارید خلاق باشید. برخی از افراد سس کلاسیک سرکه و روغن را ترجیح می دهند، برخی دیگر دوست دارند گیاهان، ادویه ها و مواد مختلف را اضافه کنند. سالاد بدون سس مانند نان بدون کره است. به همین دلیل تصمیم گرفتیم که نگاهی دقیق تر به موضوع سس سالاد داشته باشیم.
در نتیجه امکان رشد پاتوژن های تشکیل دهنده هاگ را فراهم کنند. بنابراین، ارزیابی ریسک باید جامع باشد. آنها باید شیوع های اخیر، مطالعات ادبیات را به همراه شرایط باکتریواستاتیک یا باکتری کشی از فرمول یا شرایط پردازش در نظر بگیرند.
با این حال، وجود اسید استیک، pH پایین، نمک، و ضد میکروبیهای طبیعی است که محیط سختی را برای پاتوژنهای باکتریایی موجود در مواد غذایی مانند سالمونلا و ایجاد میکند. محصولاتی که از اسیدهای مختلف استفاده می کنند ممکن است.